2019-06-24 181 views
又到每月同老公二人世界指拖日今日黎左呢間試下先,入到去雖店鋪細細,但環境氣氛都很好。我同老公叫左:1)🍹Honey Moon - 入面有蜜糖、橙汁、蘋果汁、同青檸汁。酸酸甜甜,好開胃,我好鍾意❤️2)串燒拼盤 - 入面有韓式豬腩肉、雞肉、雞翼同燒什菜。一上枱,仲係熱辣辣,樣樣都都好入味,唔會乾,個人最鍾意豬腩肉❤️3)慢煮肉眼 - 我地要7成熟。嘩嘩嘩,超好味,就算唔點汁都勁好味丫,老公大讚高質4)豬手 - 超大隻,好怕食德國豬手好乾咬唔開,但佢唔係,仲係juicy ga。惟一佢嘅皮仲有d毛,所以我冇食到塊豬手皮。呢度環境好靜,好岩兩公婆傾下計。老公話好耐冇試過咁高質嘅小店,下次黎一定要試海鮮。
又到每月同老公二人世界指拖日
今日黎左呢間試下先,入到去雖店鋪細細,但環境氣氛都很好。

我同老公叫左: