2022-08-03 52 views
荔枝角D2 place 真係好多好嘢食,最近就食咗一間叫「FOOD GARDEN ETC」嘅西餐廳,位置係一期3/F 👍🏻哩間餐廳都幾大間,坐位都闊落,我平日去食7點半左右都開始FULL FULL地,證明質素都有返咁上下👍🏻💫炸魷魚圈酥脆可口👍🏻魷魚好淋易咬👍🏻炸粉啱啱好唔會太over👍🏻整體都好正💓💫黑松露意粉黑松露味道香濃,離遠都聞到果陣黑松露味道,非常吸引🤤 白汁好creamy ,意粉軟硬適中👍🏻 配料亦都好足👍🏻整體配合得好好👍🏻 平時男朋友唔太鐘意食黑松露都話好好味😛💫辣肉薄餅薄餅用咁薄批整,咬落口好香脆,薄餅上面材料十足,滿滿嘅辣肉腸同芝士令人見到都流哂口水🤤💫薄荷朱古力淡淡嘅薄荷味配上香滑嘅朱古力,絕對係My飛弗啊💓

💫炸魷魚圈

💫黑松露意粉

💫辣肉薄餅

💫薄荷朱古力
淡淡嘅薄荷味配上香滑嘅朱古力,絕對係My飛弗啊💓