2020-11-23
💛高質良心小店💛.今次黎到呢間超高評價嘅黃店,位置相對地比較偏僻,喺置樂花園個邊.店舖座位亦唔多,加上限聚令嘅關係,想食又唔想等太耐就要早啲去啦.我哋今日平日去食,1:15去到都要等位喔,到食完都仍然有人等緊位,可能12點點前去到比較好?!周打魚蜆肉耳仔粉 ($68)紐西蘭牛西冷配薯菜 ($108)跟湯&飲品.南瓜湯🎃都好有驚喜,一啲都唔hea,勁濃郁,飲完個湯湯都有啲啲飽🤣第一次食耳仔粉,好有口感,比長通粉更有口感,鍾意淋淋地嘅朋友就未必鍾意lu蜆肉份量比想像中多好多牛扒煎得岩岩好,好juicy,雖然牛扒唔算得好靚,但廚師整得好好,配菜方面份量好多,就算配菜都煮得唔hea ga,好味到就算飽都要食哂佢呢個餐廳真係好有驚喜,服務好好,又係黃店,lunch真心抵食,食物製作係好用心,下次想試試佢既Dinner,推介😌😌
周打魚蜆肉耳仔粉 ($68)
紐西蘭牛西冷配薯菜 ($108)
跟湯&飲品
蜆肉份量比想像中多好多