2024-07-08
今日收工同朋友一起去左呢間佢極力推薦既餐廳話打卡一流,食物又好食,食完仲可以係靚靚既平台散步。我地今次都叫左個精選套餐試下先,有前菜,主食,甜品及甜品,分量好足,咁多先$458,真係超抵食🌟是日餐湯我今次係南瓜湯,個湯整到好綿密,飲落去有南瓜既清甜🎃南瓜味好重🌟天婦羅魷魚鬚送到黎就已經熱辣辣,師傅岩岩炸起,一食落去係脆卜卜,每一舊入面既魷魚都好肥美🐙超彈牙又好香口,外脆內香,仲可以點咪個酸忌廉醬汁,超惹味🌟波士頓龍蝦龍蝦汁意大利飯一眼望落去就見到半隻龍蝦🦞好似我手臂咁大隻,肉眼可以見到有好多既膏,仲有雪白既龍蝦肉,d肉係好鮮甜,好彈牙。而個意大利翻係用左龍蝦汁去煮🦞龍蝦既鮮甜裹滿左每一粒飯,入面仲加左好脆口既竹筍,成個飯好濃郁龍蝦味,好鮮甜🌟澳洲肉眼牛扒今次我地叫左7成熟,成塊牛扒都係好大塊🥩入面一咬落去係好嫩口,又煮到好入味,仲可以點咪個黑椒汁,超推薦🌟芝士蛋糕個芝士味好重🧀又唔會好甜,好足料,一啖落去係好鬆軟🌟冰果茶好fresh,入面仲有d果肉🍍唔會好甜又好大杯
🌟是日餐湯
🌟天婦羅魷魚鬚
🌟波士頓龍蝦龍蝦汁意大利飯
🌟澳洲肉眼牛扒
🌟芝士蛋糕
個芝士味好重🧀又唔會好甜,好足料,一啖落去係好鬆軟
🌟冰果茶
好fresh,入面仲有d果肉🍍唔會好甜又好大杯