2024-09-17 0 views
老婆生日,想帶佢食餐好嘅,就喺社交媒體上見到呢間House of Joy Oyster Bar and Restaurant,見到食評推薦佢哋嘅法國生蠔,就踴躍嚟試一試。餐廳嘅環境真係好舒適,優雅嘅裝飾,食物擺盤精緻,果然冇揀錯餐廳。烤焗西班牙伊比利亞羊扒配自家製羊肉腸,紅菜頭蓉,羅勒莎莎-西班牙伊比利亞羊扒擁有好濃郁嘅羊肉味,食落去羊肉味更加鮮嫩,適合我哋呢啲羊肉控。自家製羊肉腸都做得好唔錯,好有嚼勁,成道菜好適合細細品嚐。烤焗法國脆皮黃油雞配炒栗子椰菜仔,西班牙紅椒忌廉汁-法國黃油雞肉質極致鮮嫩,唔油膩,食起嚟好香好好味,淋上西班牙紅椒忌廉汁更加惹味,鮮甜嘅味道多咗一啲辣味,非常好食。法國生蠔- 當然唔可以錯過法國生蠔喇,只需$10一隻。法國生蠔可以話係味道最豐富嘅生蠔品種,每一隻都好大隻,海水味同鹹味並重,更加可以嚐到甜味甚至礦物味
老婆生日,想帶佢食餐好嘅,就喺社交媒體上見到呢間

烤焗法國脆皮黃油雞配炒栗子椰菜仔,西班牙紅椒忌廉汁-