2019-09-06 62 views
跟好友約會食個飯,最重要係環境好,可以邊食邊傾下心事,近近地石門呢間西餐廳正正合適,舖面都算大,全場深淺兩款綠色座椅感覺好Fresh,環境舒服,服務員笑容好好,有禮,是日餐湯蕃茄忌廉湯配蒜蓉多士,稀結度適中,質感夠滑,德國腸拼盤配酸椰菜,有三款腸,味道口感各有不同,配沙律菜加酸椰菜味道好夾,紐西蘭肉眼扒,嫩口重牛味,保持到肉汁,軟殼蟹天婦羅乾蕃茄意粉,份量多,好啱我口味,意粉口感剛剛好,值得推介,甜品好多選擇,最後揀左意大利芝士餅,不太好甜品的我,都覺得好好味,不會太甜,菠蘿有機奇亞籽綠茶,有凍有暖選擇,夠味足料,家長唔怕小朋友唔啱食,餐廳好貼心地有三款兒童餐比大家選擇,我見服務員仲會拎部小型扭蛋機比小朋友扭,有得食有得玩,小朋友開心,家長就放心。
2019-09-05
Type of Meal