2021-11-22 50 views
今日食咗一間我超級唔滿意嘅餃子店 平時都懶得打食評 但係今次真係要認真打一個食評 介紹畀大家 呢間真係 非常好食嘅 餃子 真係非常之高質 我自己覺得係值得特登過嚟食嘅 雖然佢嘅地點喺馬鞍山 唔係人流非常多嘅地方 不過如果要搵好嘢食 相信大家都唔會介意遠少少路程 特登過嚟呢度食嘢 因為滿足個位其實都非常重要 所以今日我就嚟講下呢間餐廳😎呢間餐廳喺馬鞍山 不過其實路程唔係好遠 地鐵站一出就已經可以去到 過到嚟呢度之後 佢嘅環境都幾突出 所以都幾容易搵得到 嗰度呢度仲可以睇下有啲咩食 呢度有好多唔同類型嘅餃子 同時間亦有小食同埋 炸物 去一次過滿足曬唔同嘅味蕾😎😎今日我就叫咗一個豬肉餃 呢個豬肉餃好好食 好大粒 入面係有湯 所以咬落去嘅時候小心熱 不過熱得好爽😎再加埋呢個炸魚柳 點去嘅醬汁 非常之好食 雨入面係冇骨嘅 西大家可以放心食用😏