2021-11-22 183 views
葵芳友義氣·酸菜魚CP值高,一大碟標準size $188, 晚巿都無加一。眼見枱枱都叫酸菜魚,人多的話叫多碟炒菜同咕嚕肉。先講咕嚕肉,酸酸甜甜好開胃,一片片菠蘿唔係係肉內,而係放在碟邊,一片片咁食!講返主角,酸菜魚肉質嫩滑,辣味有分唔辣、小辣同大辣。我們叫了小辣,味道十足,魚湯也好好味,酸味唔太出,反而辣味配搭花椒,就十分香和麻,十分好食!不得不提係裡面有蒟蒻,滑捋捋好好食!一碟標準酸菜魚+白飯夠兩個人食,配埋大檸樂,十分飽足!除左食物,要大讚服務態度!店員見到我拎住盒蛋糕,好細心問要唔要放雪櫃。又主動幫我們影相。對顧客的態度十分好,好親切!食得特別開心!
一碟標準酸菜魚+白飯夠兩個人食,配埋大檸樂,十分飽足!