2023-12-03
-本家韓國料理📍尖沙咀金馬倫道22-24號東麗中心1樓*・゜゚・*:.。..。.:*・‘・*:.。. .。.:*・゜゚・*朋友加拿大翻黎點名想食依間韓國菜、但大家請有心理準備、依間野是好難book位的、個電話長響冇人聽、如果想試、請耐心打電話、或者好似社畜魚朋友咁醒目 - walkin book 位😹-🥒 前菜落完order就會隨機上幾碟前菜、全部都好食但冇得refill😹略嫌5個人黎講、唔係好夠🦀 醬油蟹 $530 2隻好多蟹膏啊🔥而且鮮甜冇腥味、醬油亦都唔會太咸、仲有位呀豬媽幫手撈飯同教你點食、必試-🍛 石鍋拌飯 $110 有得簡牛肉豬肉雞肉/ 蔬菜、呀豬媽會比甜辣醬自己因口味撈-🍜 水冷麵 $100冷麵夠凍而且酸酸地好開胃~有隻熟蛋、牛肉同小小菜撈埋食到韓國出名既紅色野😹🔴 泡菜煎餅 $110🔴 豆腐腦辣湯 $100 🔴 炒年糕 $120-因為社畜魚唔見左張單、以上價錢係睇openrice、可能唔update der 🥹sorly -🔥總結 7.67/10🔥社畜魚覺得依間餐廳最好食係醬油蟹同燒肉、而且好岩懶人去食、因為每樣野都會幫你燒好分好、呀豬媽講野係帶mean既風趣😹例如影相
本家韓國料理
📍尖沙咀金馬倫道22-24號東麗中心1樓
🥒 前菜
🦀 醬油蟹 $530 2隻
🍛 石鍋拌飯 $110
有得簡牛肉豬肉雞肉/ 蔬菜、呀豬媽會比甜辣醬自己因口味撈
🍜 水冷麵 $100
冷麵夠凍而且酸酸地好開胃~有隻熟蛋、牛肉同小小菜撈埋食
到韓國出名既紅色野😹
🔴 泡菜煎餅 $110
🔴 豆腐腦辣湯 $100
🔴 炒年糕 $120
🔥總結 7.67/10🔥
社畜魚覺得依間餐廳最好食係醬油蟹同燒肉、而且好岩懶人去食、因為每樣野都會幫你燒好分好、呀豬媽講野係帶mean既風趣😹例如影相佢會話:偷拍我收你錢呀、唔知係咪因為咁既對話令人覺得冇禮貌所以openrice咁多負評、um 禾就接受到啦~