2024-05-25 46 views
之前來過億利工食過野,發現很多寶藏餐廳,性價比高,重要真係好抵食!今次我哋就俾$58元優惠任食周身大薯條及惹味青口吸引!店內有好多高質西餐選擇都多,性價比一樣強!🌟#任食青口配薯條($58)咁平!食到兩樣野,無理由唔試。以新蕃茄加洋蔥等食材配上辣汁調味,香甜惹味,提升左青口的鮮味👍🏻大推!熱辣辣的粗身大薯條,炸到酥脆金黃,外脆內軟,口感佳!我哋仲encore!🌟#煙三文魚水牛芝士香草醬扁意粉($148)煙三文魚份量唔算多,但味道好好,煙薰味好香,同平時食到的好唔同。水牛芝士配上香草,口感彈牙,清甜軟糯,橄欖油香味十足,意粉有嚼勁,好好食。🌟#慢煮西班牙黑毛豬鞍架伴香桃醬($238)有驚喜❤️豬鞍厚身,大大塊!以慢煮的方式令肉質保持鮮嫩多汁,入口即化!配上果味甜蜜香桃醬一起食!肉質更鮮嫩,好食到停唔到口!想不到今次食到性價比咁高的餐廳!下次一定要再來試下其他菜式!過時過節,又多一個選擇🤩

店內有好多高質西餐選擇都多,性價比一樣強!

🌟#任食青口配薯條($58)

🌟#煙三文魚水牛芝士香草醬扁意粉($148)

🌟#慢煮西班牙黑毛豬鞍架伴香桃醬($238)

• 慢煮西班牙黑毛豬鞍架伴香桃醬
  • 薯條及青口