呢間韓式餐廳係我間唔中就會好掛住想去,因為每次去都不會令我失望。見到佢哋3 月新出咗白桃🍑新餐單,超鍾意白桃的我當然要衝🤭🔸燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯🔸黑毛豬肉肥瘦分明,醬油味又好入味食落好香又不會感到油膩。個飯食落少少微辣幾香好惹味,好香麻油紫蘇味。🔸明太子蟹肉飯卷🔸飯卷卷得好紮實,材料好豐富裏面有青瓜、紅蘿蔔、蛋、牛蒡等,上面有蟹肉& 明太子沙律醬,食落口感好豐富。甜品:🔸春日白桃花園窩夫🔸🔸絲滑白桃希臘乳酪布甸杯🔸窩夫🧇厚厚的,焗到外面好香脆而裡面鬆軟,上面有好多白桃肉同忌廉,加埋一齊食好正好滿足☺️乳酪布甸質地做到好滑,加入白桃肉&白桃蓉令甜度適中。飲品:🔹白桃飛舞冰雪乳酪🔹🔹 西柚戀曲氣泡梳打🔹飲品賣相好靚好適合打卡,半個白桃掛在杯邊,入面有白桃肉、乳酪、忌廉等,飲起來酸酸甜甜。西柚梳打好清新,酸甜度適中,開胃解渴。

🔸燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯🔸
燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯

🔸明太子蟹肉飯卷🔸
明太子蟹肉飯卷

甜品
🔸春日白桃花園窩夫🔸
🔸絲滑白桃希臘乳酪布甸杯🔸
春日白桃花園窩夫

乳酪布甸質地做到好滑,加入白桃肉&白桃蓉令甜度適中。
絲滑白桃希臘乳酪布甸杯

飲品: