2018-06-12 44 views
今次去咗一間位於觀塘既日韓餐廳,以食物質素好同份量多尼講,價錢算超值,試咗一個芝士蛋漿飯,店員服務好好咁係我面前幫我淋蛋漿同芝士並幫我撈混啲飯,睇住佢整好吸引,芝士份量超多!出面加錢都唔會有咁多芝士,而尼個飯只係五十四蚊,份量都好多,出面食肯定唔止尼個價錢,仲送埋飲品,好抵食。然後試咗個炸雞,炸粉份量剛好,啖啖肉無骨,而且炸得好食,放咗好耐都唔會淋,最後試咗個自家製360牛奶布甸,好重牛奶味,甜得尼唔膩又夠香滑,只係9蚊就有得食。個到野食平得尼份量多同高質素,簡直係平民恩物,一個飯已經可以食到好飽,配料亦都唔慳,我朋友叫咗個饅魚飯啲配料都好多種,兩個人叫咗二百蚊左右野食根本飽到食唔晒,服務好好但重點係唔收加一費用,環境好好坐得好舒服,絕對值得一試再試。