2019-09-30 1424 views
上星期約左朋友係荃灣食飯飲野,我地去左位於沙咀道既[Lucky U]🍻🍻🍷因為遲左放工去,仲未食飯,好彩依間酒吧有晚餐供應仲有不同折扣優惠添~入面環境比其他酒吧大,樓底都夠高,感覺好寬敞舒適。場內亦有不少娛樂設施食物種類繁多,有泰式、美式、日式,有小食炸物、扒類主食。。。定價都合理。忌廉芝士菠菜葉 $78平日好少食芝士菠菜,個汁又唔會太膩,濃稠適中好想加個飯一齊食西班牙黑毛豬梅肉扒 $148用左梅肉扒比較腍身,表面亦夠香脆,不過略嫌乾身。配菜反而幾好,香菇好入味魷魚菠菜芝士煙肉忌廉汁意粉 $118真心推介依個意粉!就好似平日carbonara既升級版咁,加多左魷魚、菠菜,非常豐富。 最重要係唔會太膩,個汁既忌廉偏多,所以感覺好滑溜意粉亦夠彈牙,我地兩個人分都食唔哂添,建議多人分享一齊食。matcha $58 victoria secret $58我地之後點左兩杯cocktail, matcha 味偏甜。

因為遲左放工去,仲未食飯,好彩依間酒吧有晚餐供應
仲有不同折扣優惠添~

入面環境比其他酒吧大,樓底都夠高,感覺好寬敞舒適。

場內亦有不少娛樂設施

忌廉芝士菠菜葉 $78

平日好少食芝士菠菜,個汁又唔會太膩,濃稠適中
好想加個飯一齊食

西班牙黑毛豬梅肉扒 $148

魷魚菠菜芝士煙肉忌廉汁意粉 $118

真心推介依個意粉!
最重要係唔會太膩,個汁既忌廉偏多,所以感覺好滑溜
意粉亦夠彈牙,我地兩個人分都食唔哂添,建議多人分享一齊食。

matcha $58
victoria secret $58

我地之後點左兩杯cocktail, matcha 味偏甜。

Type of Meal
Dinner