2020-10-24 1787 views
呢日去咗麗晶買有機菜, 買完之後諗住返屋企唔煮嘢食, 買外賣算~ 咁就響麗晶商場行咗轉, 見到漁八呢間壽司魚生店,好似幾吸引, 同埋佢有熟食賣, 但係我都係想食魚生, 都係揀咗個蟹籽三文魚魚生飯, 我以為我睇咗, 34蚊。。。。 咁平嘅?! 既然咁平, 等我叫多個手卷先~~~ 我就揀咗海膽手卷返到屋企,急不及待食個蟹籽三文魚魚生飯先~~ 睇吓34 蚊俾咩我食先都幾大碗,d三文魚生都幾新鮮, 都幾多三文魚, 34蚊真係抵食, 冇得輸 但海膽手卷都幾大舊, 食完個魚生飯都飯飯地, 再食埋個海膽手卷真係好飽 紫菜同飯卷係分開, 食嗰陣先卷, d紫菜唔會淋晒~ 正 入面嘅海膽都幾多, 唔錯呢間漁八真係好抵食,街坊價錢,下次去開附近都會再encore~~~
既然咁平, 等我叫多個手卷先~~~ 我就揀咗海膽手卷

紫菜同飯卷係分開, 食嗰陣先卷, d紫菜唔會淋晒~ 正
入面嘅海膽都幾多, 唔錯

蟹籽三文魚魚生飯
海膽手卷
2020-10-21
TakeAway
$64 (Dinner)
蟹籽三文魚魚生飯
海膽手卷