2020-04-17 334 views
成日都聽人講桔梗好好食 一定要試😽今日就去左試😍今日試左😽蘋果照燒鐵板豬🤤豬柳煎蛋漢堡配蘋果 好新鮮既配搭 食落有甜又有鹹 好特別 豬柳經過處理 有陣香味😽干貝公主意粉🍝黑松露帶子意粉 超多黑松露😍加埋三粒又大又滑既帶子 真係好抵😽個白汁加埋蘑菇真係好好食💛軟殼蟹迷你漢堡配炸魚柳🤤呢個真係好抵食 有足足兩個軟殼蟹漢堡 仲有三塊炸魚柳☺️軟殼蟹漢堡真係第一次食 炸得好香好脆 佢個包好特別唔係普通既漢堡面包 有啲似餐包咁甜甜地 加上牛油 配軟殼蟹真係一流😽炸魚都炸得好脆加上秘製醬汁酸酸地好開胃☺️桔梗奶昔💛係必試既daily milkshake 佢每日既奶昔都係唔同味既 我飲既就係士多啤梨香蕉味😽飲落好似yoghurt咁滑 帶少少花香味 夾埋啲cream一齊飲 好好飲💛💛整體環境同食物都好好 我好滿足💛
成日都聽人講桔梗好好食 一定要試😽今日就去左試😍

今日試左😽

整體環境同食物都好好 我好滿足💛

蘋果照燒鐵板豬
干貝公主意粉
軟殼蟹迷你漢堡配炸魚柳
桔梗奶昔
2020-04-16
$160 (Lunch)
干貝公主意粉
桔梗奶昔