2022-06-09
𝐇𝐨𝐧𝐛𝐨🐮 $𝟗𝟖試左佢地嘅招牌𝐇𝐨𝐧𝐛𝐨,聽聞漢堡扒特別混合多種牛肉部位製成,如本地牛腩及美國牛肩🥩 牛味濃郁,招牌 𝐇𝐨𝐧𝐛𝐨 有 𝟐 塊 𝟐𝐨𝐳 既牛,另外仲有款 𝐇𝐨𝐧𝐛𝐨𝟐.𝟎 有成 𝟒 塊 𝟐𝐨𝐳 牛😨 岩哂食肉獸啊🤣 聞落好濃好香牛肉味,牛肉唔係煎到全熟,唔 𝐮𝐧 仲好 𝐣𝐮𝐢𝐜𝐲🤤 而且唔會調味太重太鹹,芝士仲熔哂係漢堡扒面真係超正🧀🧀 .𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫🐮 $𝟗𝟖 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫 配料其實同 𝐇𝐨𝐧𝐛𝐨 差唔多,除左 𝐩𝐢𝐜𝐤𝐥𝐞𝐬, 𝐨𝐧𝐢𝐨𝐧,但仲多左生菜,中和到濃香既牛肉肉汁,感覺清新啲仲無咁膩,想食牛味濃既可以揀 𝐇𝐨𝐧𝐛𝐨,但唔想咁 𝐝𝐫𝐲 既可以試試𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫☺️ .𝐒𝐰𝐞𝐞𝐭 𝐏𝐨𝐭𝐚𝐭𝐨 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐬🍠 $𝟑𝟖 蕃薯條係超厚切,可以稱之為蕃薯塊,第一啖食落個味道好天然唔會過份甜🤤😋 炸到表面金黃香脆,內裡綿糯香甜,上菜仲係熱辣辣。不過個人都係中意炸薯條切到幼條一條條多啲,下次黎試埋個𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐟𝐫𝐢𝐞𝐬先😝🍟 .最後呢到環境真係超正,霓虹燈打落黎令成間鋪頭都會有紅色色調,好似置身於電影畫面🎞 味道:𝟖.𝟓/𝟏𝟎
𝐇𝐨𝐧𝐛𝐨🐮 $𝟗𝟖
𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫🐮 $𝟗𝟖