2018-01-26 1376 views
高質呀無諗過等位期間會有店員走出黎派野飲,等一陣就已經有枱重要係窗邊位!Order左無幾耐就有經典既暖笠笠黑糖麵包送上,加埋cream cheese,真係好好味!食完職員重好細心問要唔要多個,好窩心今次我點左個炸蘑菇,叫左個粉,sirloin steak同埋朱古力餅,兩個人食好飽🙈炸蘑菇ok啦,唔乾好juicy既,但咁多粒食到後來覺得好油,建議三四個人share會更好番茄湯我覺得好味!裡面重有一粒粒新鮮番茄添黎到重點勒!嗌左12oz 既sirloin steak無記錯好似二百幾蚊但可以簡兩個side dish同有湯或沙律送埋!抵食過散嗌幾樣野然後牛嗌左五成,岩岩好!juicy到唔駛點汁,我個人覺得呢個好食過上次食既eye rib添😆Side order我都幾推薦甜薯架,上次食完後悔今次無嗌🙈個粉無影相,都係咁,正路最後黎到甜品朱古力軟餅!嘩呢個不得了,實物比相大份而且好好食!朱古力軟餅底有nuts,有咬口唔會一味得個漏字中意食Brownie類甜品既應該都會中意呢個😆食完真係好滿足!呢度服務都好好,雖然好多客但見佢地做野好有效率而且職員夠多唔會嗌極無人睇到,keep住有人加水,上菜時間都

食完職員重好細心問要唔要多個,好窩心
黑糖麵包

炸蘑菇

番茄忌廉湯

番茄湯我覺得好味!裡面重有一粒粒新鮮番茄添

個粉無影相,都係咁,正路

最後黎到甜品朱古力軟餅!
嘩呢個不得了,實物比相大份而且好好食!
朱古力軟餅底有nuts,有咬口唔會一味得個漏字

中意食Brownie類甜品既應該都會中意呢個😆

食完真係好滿足!呢度服務都好好,雖然好多客但見佢地做野好有效率而且職員夠多唔會嗌極無人睇到,keep住有人加水,上菜時間都恰當,加上今次我地好彩坐到個落地玻璃窗邊位,高質呀!

黑糖麵包