2023-10-04
今日放假同朋友過咗嚟食A5和牛火鍋,先食前菜及部分食物,食完海鮮拼盤及前菜,食完先開始火鍋既部分🤍-前菜有麻辣牛展、魚皮、皮蛋及黑木耳🥢仲有小食:鬼馬油炸鬼,食落幾香脆😚-四個人仲會有凍蟹可以order,$152仲可以任食兼拎返屋企慢慢食😍啱晒鍾意食蟹嘅朋友仔啦-送上華麗雀籠造型拼盤-有手打黃金蝦滑及手打黑鑽墨滑,仲有豬肉同唔同牛肉,當然如果唔夠食,可以自己scan QR code繼續order啦~-我哋揀嘅係藥膳雞湯~熊本黑樺牛蒸牧場直送口A5和牛,有特上霜降號小排、和尚頭、千本筋、牛前胸、肩胛梅花、牛頸脊同埋玉子後腰肉,每款都各有特色~我個人就比較鍾意特上霜降號小排,因為肥瘦均衡😍滿口牛脂香-飲品方面🍵自家製茶- 白桃烏龍、茉莉薰花茶、梨生烏龍、四季春青茶、蜂蜜雪梨冰紅茶、蜂蜜甘橘𣲙紅茶、仲有唔同嘅汽水、🍧冰沙-楊枝甘露、草莓乳酸、荔枝乳酸等,仲有雪糕甜品都係任食㗎🍦-
我哋揀嘅係藥膳雞湯~
梅花、牛頸脊同埋玉子後腰肉,每款都各有特色~
我個人就比較鍾意特上霜降號小排,因為肥瘦均衡😍滿口牛脂香
飲品方面