2022-08-31 448 views
🔎Hong Kong Burger (元朗)💛裝修緊果時經過已經好期待 依家已經試業咗幾日🔹HKER巨人爆汁煙肉牛肉芝士漢堡 $108有2塊3cm厚嘅牛肉漢堡 仲有幾塊煙肉 無可能一啖咬得哂 不過都幾過癮嘅 但就只適合係屋企食🫢堂食太高難度了牛肉雖然厚 但都幾juicy又唔會唔熟 咬落又唔會好易碎哂 除咗太大份之外其實都幾好整體都唔錯 醬汁都夠 芝士味又出 個包本身都鬆軟 不過下次我都係會嗌返單層算了😂🔹脆辣炸香雞芝士漢堡 $58試完牛試一款雞 塊雞扒勁大塊 唔算好厚身 但炸得幾好真係幾好味 仲有塊菠蘿 同樣有芝士同菜以呢個價錢呢個質素嚟講 算係幾高質 對介牛人士嚟講呢個都係幾好嘅選擇🔸+$12跟餐 薯條或蒜蓉包及汽水 +$3可轉冷泡茶薯條有8款醬可選 揀咗黑松露醬 個醬都正常 薯條就一般 已經有調味 但本身個薯條質感麻麻地 不過個包裝幾靚冷泡茶都有十款up 下次唔飲汽水可以試吓📍元朗裕榮徑11號好旺洋樓地下13號舖🍴搵返相關地區👉🏻 #90sfoodieshare_元朗#食在元朗
🔎Hong Kong Burger (元朗)💛
裝修緊果時經過已經好期待 依家已經試業咗幾日