2021-10-18 17 views
我同朋友都係burger迷,之前上網見人介紹呢間,同朋友係附近經過就過去試試。🤣果然,網上無介紹錯。一坐低,就見到枱面就好多burger公仔,我同朋友即刻好開心!😍😍睇睇menu, 選擇雖然多,但我地都好快決定到。🤣藍芝士流心和牛漢堡 ($118)呢個真係好好食,芝士味好濃郁,有入口即溶感覺,好正。和牛牛味好突出,再埋洋蔥同煙肉,好掂👍👍特式炸魚漢堡 ($98)塊魚柳超大塊,炸得好脆,啲肉都好嫩滑。唔知佢既沙律醬係咪自製,我覺得味道好特別。😋芝士薯條 (跟餐+$20)芝士薯條簡直冇得頂,佢落咗好多芝士粉係薯條面,芝士味超濃!雖然分好多,但係你唔會覺得好重口味,正!🤤🤤佢仲加埋一個自家製嘅芝士醬,完全係將成件事昇華!👍黑松露薯條 (跟餐+$30)一上枱已經聞到好大陣黑松露味,又係一樣落咗好多黑松露粉,黑松露味好突出,超好食!仲有個黑松露醬,呢個食完真係返唔到轉頭🤤🤤Orange juice ($15)Passion Fruit Juice ($15)佢啲果汁係compal牌子,係幾好飲既。👍

藍芝士流心和牛漢堡 ($118)

特式炸魚漢堡 ($98)

芝士薯條 (跟餐+$20)

黑松露薯條 (跟餐+$30)

Orange juice ($15)
Passion Fruit Juice ($15)
佢啲果汁係compal牌子,係幾好飲既。👍