2017-11-05 70 views
哩間CAFE 野食超高質!!係完全勁好味!就算個位置比較偏! 都要強烈推介!佢係先施大廈! 一落去就有好多小巴 玩通宵都吾驚無車😂帶子墨魚意粉勁香!墨汁味好濃!同埋份量比其他cafe都大d! 帶子有兩粒!入面勁多墨魚!同朋友係食到吾想食!實在太多!好重料!忌廉三文魚意粉都好香!同埋吾會太膩!忌廉味又吾會太淡!岩岩好!個3文魚都好香!薯條同炸魚薯條簡直係精粹所在!配埋我最鐘意既醬 就算吹水無即刻食d野食! 都好鮮味!完全吾會因為擺得耐就軟左吾好食!實在係太厲害!現在仲有人幫手做塔羅!都幾有gimmick ! 只要有飲野 加番$30蚊就得! 當去食下飯hea下都好快一日😂😂個地方吾算大 如果一大班人包場黎玩都吾錯😍
佢係先施大廈! 一落去就有好多小巴 玩通宵都吾驚無車😂
2017-11-04
Waiting Time
8 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)