2020-12-16 678 views
係旺角東 太子附近 洗衣街有一間裝修好靚既Cafe 今日我地就去左食lunch😍 佢地有齊All Day Breakfast Lunch 甜品 同各式各類既飲品☺️我地就試左New England Style 既All Fay Breakfast 同牛油果雙層炸魚柳漢堡配薯條🥑All Fay Breakfast超級靚超豐富🤩 有水果沙律 黑松露雞蛋 芝士牛角包 炒蘑菇 腸仔 煙肉 茄汁焗豆等😍 沙律有paraham 士多啤梨 水蜜桃同藍莓🫐🍓 真係好足料 香甜清新👍🏻 牛角包香脆 入面夾住香草牛油 加上面頭一塊溶左既芝士 好邪惡😈 其餘食物都熱辣辣好好食😋牛油果雙層炸魚柳漢堡配薯條好震撼 漢堡包疊到好高😍 入面有雙層炸魚柳 牛油果 青瓜 蕃茄 菠菜等等 漢堡包係我鍾意帶甜味嗰種 烘到好香🤩 魚柳肉質仲好嫩滑 外皮香脆 各種食材配合得天衣無縫 好值得一試🤤 旁邊嘅薯條都好高質 粗薯條難得嘅香脆 仲有得揀點沙律醬同茄汁👅主菜加飲品可以有減$10優惠 我哋就揀咗維也納咖啡同埋玻璃焦糖泡沫咖啡☕️ 維也納咖啡係Expresso面頭加一層奶同肉桂粉 飲落因為有奶同肉桂粉 都有少少甜味 鍾意肉桂粉既朋

New England Style Breakfast

牛油果雙層炸魚柳漢堡配薯條好震撼 漢堡包疊到好高😍
牛油果雙層炸魚柳漢堡配薯條

維也納咖啡係Expresso面頭加一層奶同肉桂粉 飲落因為有奶同肉桂粉 都有少少甜味 鍾意肉桂粉既朋友不妨一試😋
維也納咖啡
玻璃焦糖泡沫咖啡係Cappuccino 上加左糖 再用火槍燒出焦糖效果 飲落甜甜地 更加特別🌟
玻璃焦糖泡沫咖啡
New England Style Breakfast