2022-01-31 15 views
位置北角一間小小嘅cafe,由外到內嘅設計都俾人一種好舒適,好chill嘅感覺☺️晏就係到high tea成個人都放鬆曬,重點係食物方面都好有心意同味道相當唔錯🥰牛角包🥐X窩夫🧇 $52初初以為係兩樣野,點知原來係將牛角包用窩夫機夾成窩夫🙈做法好特別,但估唔到咁有驚喜😳夾完之後嘅牛角包外皮更香脆,裏面鬆軟☺️加上朱古力醬同cream一齊食,口感同味道都好豐富,食到停唔到口😍戚風蛋糕🍰 $48相對地無咁特別,但味道都唔錯,食落有淡淡檸檬味,蛋糕唔會好乾,連同表面嘅cream一齊食都唔會膩,係略嫌有少少貴🙈Matcha Latte🍵 (Hot) $50搽茶味濃郁,唔會苦,口感香滑🤤仲有拉花,打卡一流😍Chocolate 🍫 (Iced) $50朱古力味濃,淡淡奶香,唔會膩☺️環境🌌環境舒適,座位唔多,兩個朋友仔過去嚟chill下都幾唔錯🥰

牛角包🥐X窩夫🧇 $52

戚風蛋糕🍰 $48

Matcha Latte🍵 (Hot) $50
搽茶味濃郁,唔會苦,口感香滑🤤仲有拉花,打卡一流😍

Chocolate 🍫 (Iced) $50
朱古力味濃,淡淡奶香,唔會膩☺️

環境🌌
環境舒適,座位唔多,兩個朋友仔過去嚟chill下都幾唔錯🥰
2022-01-22
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$50 (Tea)