2024-03-01 14 views
主角係特選A5和牛三點燒肉,有3款唔同既和牛,部位都係唔同既,可以試到唔同既口感味道,有好肥美,亦有多啲筋位既,都係咁香肉味,燒完啲油香真係滲晒出黎🤩成個餐仲包埋茶碗蒸,沙律,前菜,湯,飯,甜品,咖啡,茶碗蒸嘅滑嫩🥚,入口即溶,絲滑得好像輕舞飛揚嘅羽毛,而家每一啖都包含咗匠人嘅精湛工藝。🍵攪進去鮮甜嘅海鮮同蔬菜,每一口都充滿驚喜。沙律菜爽口脆嫩,🥗配上特製嘅醬料,酸酸甜甜,清新無比,係一道簡單卻又不可或缺嘅開胃菜。轉過頭去嘅味噌湯,🍲湯底十足,飄散著味噌嘅醇香,透露著日式料理嘅傳統風味,而且每一口湯都令人內心感到溫暖與滿足。飯🍚係我哋嘅主角,這簡單嘅碗飯卻隱藏著豐富嘅層次。米粒晶瑩剔透,輕輕夾起一筆,就能感受到迷人嘅彈性同香氣,簡直係每日三餐中嘅安慰與相伴。最後,當然少不了一杯香醇嘅咖啡☕。咖啡嘅苦澀與芳香在咀嚼間交織,提供呢一頓飯嘅完美收尾,就如同一個甜蜜嘅擁抱。👌一杯好咖啡滿足嘅不僅僅是對味覺嘅追求,更係一種生活中嘅小確幸。透過這些美食,👀我們不只是享受味蕾嘅盛宴,更是感受到料理背後嘅文化與藝術。✨甜品既朱古力蛋糕都好難忘,蛋糕細細件但都好香濃,好重朱古力味,好香甜,味道醇香,加埋
甜品既朱古力蛋糕都好難忘,蛋糕細細件但都好香濃,好重朱古力味,好香甜,味道醇香,加埋少少朱古力醬,味道更好🤓

成個餐有齊咁多野食,呢度環境又好,全部都係卡座,仲有露台位添,真係一流呀!