2024-02-17 31 views
最近去海港城又想食我至愛既台灣菜餐廳Check-in Taipei🫶🏻餐廳環境靚食物質素又有保證,而且價錢唔算貴👍🏻同閨蜜傾計坐得特別舒服👭✨髒髒鹹蛋黃芋泥蛋餅有幾款口味最終都係簡左依個最吸引又邪惡之選🤤芋泥味道好濃郁口感綿綿,再加埋鹹蛋黃香味好好食😋賣相當然亦都係好打卡able😝✨招牌牛肉麵 有刀削麵同寬粉絲簡!我地簡左刀削麵,掛汁力強而且湯底都好香,加埋牛脂油更加濃郁☺️✨招牌魯肉飯飯上鋪滿濃味魯肉超香🤤肥瘦均勻再配上溏心蛋好吸引😋✨手工鳳梨酥麻糬蛋撻之前喺其他分店冇食過,所以今次就叫咗試吓😝上黎係熱辣辣架😋入面有多重口感,鳳梨甜而不漏,夾埋脆脆嘅蛋撻好好食👍🏻👍🏻✨抹茶奶奶麻糬作為Check-in Taipei既名物點可以唔叫🤤麻糬非常軟糯香滑,有淡淡的抹茶味🫶🏻打卡賣相同味道都兼顧到🤣✨木瓜牛乳 綠豆沙牛乳每次黎都必叫既綠豆沙牛乳,依舊咁好飲😝朋友就試咗木瓜牛乳,入口濃郁😋

✨髒髒鹹蛋黃芋泥蛋餅

✨招牌牛肉麵