期待咗好耐嚟八幡屋打邊爐龍蝦好吸引,啖啖肉又多肉A4和牛牛味香濃,脂肪分布平均,口感同味道都一流,食唔停,美國黑豚片質素亦好高安格斯牛肩胛口感好好,田雞腿好少見,手打墨魚丸啖啖都食到大大粒墨魚各類海鮮都洗得好乾淨,食落覺覺好新鮮,口感彈牙第一盤上嘅刺身款式好多,好鮮甜,擺盤又靚,一望已經覺得好吸引除咗自取區勁多嘅選擇,客人仲可以用QR code揀其他類別嘅食物,包括肉類、各式海鮮、手打丸類、刺身、炸物、燒物、天婦羅等等,熟食即叫即製,熱辣辣好好食飲品櫃好大,選擇夠晒豐富,有汽無汽、有糖無糖等等都有得揀,仲有熱茶區,實有飲品啱心水甜品嘅選擇都唔少,款款都好吸引,食得好滿足醬料區選擇好足,又有前菜,仲有唔同嘅麵類、炸魚皮同響鈴好在早放工,入嚟坐低無耐已full full地,冷氣好夠,座位好闊好乾淨,環境幾好,坐得好舒服好多唔同嘅餐俾客人揀,我咪揀咗全日半價嘅D4餐,龍蝦同A4和牛好吸引!湯底嘅選擇都好多,期待再嚟
期待咗好耐嚟八幡屋打邊爐

龍蝦好吸引,啖啖肉又多肉

各類海鮮都洗得好乾淨,食落覺覺好新鮮,口感彈牙

甜品嘅選擇都唔少,款款都好吸引,食得好滿足

醬料區選擇好足,又有前菜,仲有唔同嘅麵類、炸魚皮同響鈴