REFLECT Restaurant & Bar

今晚收工,朋友話想帶我去一間新開嘅特色手工墨西哥fusion餐廳,佢話餐廳位於頂樓,有outdoor 同indoor,環境靚有情調,食物飲品仲好高質😎 當然要叫返幾款推介菜式試吓啦🥰🌟招牌沙律 $118 配料好豐富又classic 😎 有沙律菜、牛油果、烚蛋、藜麥、蕃茄同石榴🤩 配搭黑醋汁,沙律菜新鮮爽口,其他配料都好新鮮,難怪係招牌沙律😎🌟墨西哥夾餅 (牛肉)$168一碟有三大件夾餅,分量十足,夾餅餡料豐富🤩 可以揀牛肉雞肉或者豬肉,我哋揀咗牛肉,肉質唔錯,調味亦都好好😊 配埋莎莎醬及牛油果醬,口感豐富,夾餅非常脆口,整體唔錯😎🌟羊肉西冷配芝士薄脆 $368專業嘅店員推薦我哋食四成熟,果然冇介紹錯🤩 剛剛好,切開係好靚嘅粉紅色,多汁軟腍,又唔會滲血水🤩 面頭嘅芝士脆面,令到成件事再加分🤩 呢一份羊肉真係超推介🥰🌟秘製燒墨魚 $108呢一個又係好有驚喜🤩 墨魚可以keep 到內juicy外焦香🥰 非常好食🥰🌟紅酒白酒咁靚嘅酒吧餐廳梗係要叫返杯酒啦😎 呢度嘅酒都有好多唔同嘅選擇,除咗有紅酒白酒之外,有好多特色嘅Cocktail同Moctail, 鍾意飲酒嘅人一定鍾意呢度😎順帶一提,呢度真

🌟招牌沙律 $118

🌟墨西哥夾餅 (牛肉)$168

🌟羊肉西冷配芝士薄脆 $368

🌟秘製燒墨魚 $108

🌟紅酒白酒

順帶一提,呢度真係好受歡迎,一定要book定位啊🥰
2023-11-18
$400 (Dinner)