2019-07-09 2088 views
係港島區搵韓國餐,真係唔知有咩推介,好在有 網上外賣平台 睇先發現到呢間正野「Seoul Bars」 話明Seoul 梗係食韓國野啦,事不宜遲,我即刻講下有咩好!小編呢次叫左甜酸醬炸雞,炸雞雖然唔太熱,但仍有餘溫暖暖的,咬落去好多醬汁,甜甜酸酸辣辣,多重味覺享受,而且雞肉咬落去軟軟的,有肉汁,好好食。另外,仲叫左芝士粟米牛肉餅,佢個皮係pizza 皮黎,入面包住泡菜、牛肉、芝士、粟米,好豐富既材料,加上牛肉搽上韓式辣醬,味道香濃,咬落去仲有好多芝士出去,讓嘴巴層次更高,超好食,小編推介之選!最後係芝士牛肉飯,小編覺得無咩特別,反而味道較淡,雖然有芝士同牛肉同雞蛋,但因醬汁太少,所以味道較淡。整體來說,呢個韓國外賣,絕對唔難食,唔失望,大大滿足返工既壓迫感,食完亦好滿足!由於係叫 網上外賣平台 外賣,唔清楚情況,所以環境同服務小編評左3,有機會想親身拜訪一下!
小編呢次叫左甜酸醬炸雞炸雞雖然唔太熱,但仍有餘溫暖暖的,咬落去好多醬汁,甜甜酸酸辣辣,多重味覺享受,而且雞肉咬落去軟軟的,有肉汁,好好食。
2019-07-09
$100 (Lunch)
  • 芝士粟米牛肉餅