2023-04-05 36 views
相信好多朋友囝都知道屯門碼頭多平靚正嘅美食 而今次我就黎到 Fantasy Coffee食好西🥰🍀脆炸德國鹹豬手鹹豬手係其中一道廚師推介美食之一 即叫即整 所以需要啲時間烹調🤫 好大份 份量夠2-3個人分享🤣 豬手表面炸得好香脆 肉質軟嫩 鹹度適中👍🏽 點埋黃芥末食 除左中和鹹味之外 仲更加入味🤤 必叫食物之一😝🍀唐揚炸雞炸雞有8塊 每塊都幾大件 兩個人食超夠飽🍗 炸粉厚薄適中 雞肉肉質鮮嫩多汁 好香口🤩🍀香辣蒜片欖油大蝦意粉意粉有得簡吾同辣度 而我就簡左少辣 辣度岩岩好 可以提升香味同時吾會太辣🍝 大蝦剝左蝦殼 所以辣味吸晒入蝦身 食落更加入味🦐 意粉軟硬適中 有嚼勁 份量夠兩個人食😉🍀Iced Mint Chocolate Latte有4個size選擇 咁我就簡左最大杯嘅size🥤 薄荷味夠濃郁 同時咖啡底都好香濃☕️ 份量調配得好好 兩種味道溝埋一齊好夾😍

🍀脆炸德國鹹豬手

🍀唐揚炸雞