2019-03-13
難得今晚三姊姐約埋食好西,緊係要食好嘢啦!之前喺IAG睇到個post 實太吸引。事不宜遲,電話book 枱,哈!有位呀!!!yeah!辣味噌甘海老甜蝦新鮮、甘香。炒粉絲係韓式嘅炒粉絲,味道不錯,好味!海膽和牛丼來到我們的重頭戲,初初淨係俾個IG post吸引,咩都冇諗就訂枱,一心諗住試和牛海膽飯,點知去到坐定定之後睇餐牌,揾來揾去都唔見餐牌有哩個飯,唔係呱,特登過海食,同我講冇,之後問店員,原來個飯係lunch set,佢話要等佢問下廚房夠唔夠材料先可以幫我地落單,😅好彩皇天不負有心人,有得食。真係好邪惡呀!!!海膽新鮮,冇苦澀味,和牛都可以啦,有少少筋,整體都好好味,撈埋隻蛋,成個飯同牛肉都好滑。👍🏻厚牛舌燒厚牛舌,超級正!有口感、香脆可口!可能我地燒得太好了。😆😆豬頸肉嫩!好味!鹽醃得味道剛好,燒完香脆有肉汁,唔會乾柴。好滿足啊!環境坐得又舒服,位置夠闊落!推
辣味噌甘海老
甜蝦新鮮、甘香。
炒粉絲
係韓式嘅炒粉絲,味道不錯,好味!
海膽和牛丼
厚牛舌
豬頸肉
嫩!好味!鹽醃得味道剛好,燒完香脆有肉汁,唔會乾柴。
好滿足啊!環境坐得又舒服,位置夠闊落!推