2023-02-16 91 views
今晚男朋友接我放工, 我地一直都好想去日本,但機票睇黎睇去都好貴,今晚就決定食住日本野先有平版電腦點餐,好方便!叫左個三點刺身,有兩切鯖、兩切金目鯛同油甘魚,三款都相當厚身,份量黎講相當合理,味道當然都幾令人滿意喇~尤其金目鯛,好鮮甜,味道自然油脂香味重當然唔少得壽司啦!彷彿魚、深海池魚同大拖羅壽司😍😍我最鍾意梗係大拖羅啦,因為味道相對濃郁,我將佢留到最尾先食,脂肪分佈好像雪花般,入口即溶🥰 上面有珍珠size既迷你葡萄,去除魚脂既油膩,另外好欣賞個個壽司飯都有調過味,好細心試左串燒😚牛小排青蔥卷,超多青蔥!減輕肉味既油膩感鹿兒島黑豚秋葵卷同鮑魚雞亦估唔到雞翼入面會配鮑魚,鮑魚彈牙爽口又清甜,天婦羅盛合有蝦、南瓜、茄子同魚組成😍😍個炸魚天婦羅最出魚,出香勁香脆但魚肉仲好嫩滑黑松露帶子炒飯

有平版電腦點餐,好方便!

試左串燒😚

估唔到雞翼入面會配鮑魚,鮑魚彈牙爽口又清甜,

天婦羅盛合

黑松露帶子炒飯