2024-09-11
Goobne chicken絕對係香港數一數二韓式烤雞店!!😭🫶🏻🫶🏻🫶🏻個人覺得佢嘅烤雞真係比炸雞好食超級多!!!=直接叫一個$388 set🍗 ||果味醬油蒜香烤雞(無骨)||之前試過甜辣醬、覺得甜酸醬其實好味啲🤣 不過無阻我對佢嘅喜愛,烤雞唔單止冇咁熱氣,仲要將雞汁lock到實一實😭😭😭真係好moist好香!!淡淡肉好幸福!推爆(非打手 真係冇收錢😭)=🍕||蜜糖BBQ芝加哥薄餅||好鍾意呢種酥皮pizza,pizza邊同埋底都係薯蓉,鹹甜鹹甜的!加埋芝士真係💯💯可能呢類型食物真係好中我胃口🫣始終呢款pizza係香港都幾少見😭 推!=見其他人話UFO好漏,所以冇叫🫣尖沙嘴呢間平日午市唔太多人,可以慢慢坐耐啲!好舒服~覺得pizza maru同埋goobne chicken係香港最top嘅兩間韓式炸雞/烤雞 pizza店🫣✨有推薦麻煩話俾我知!=用openrice book位有85折的,不過見到lunch set好似都抵啲,下次會試下🤘🏻
直接叫一個$388 set
🍗 ||果味醬油蒜香烤雞(無骨)||
🍕||蜜糖BBQ芝加哥薄餅||
=
見其他人話UFO好漏,所以冇叫🫣
尖沙嘴呢間平日午市唔太多人,可以慢慢坐耐啲!好舒服~