近排好想食西餐廳, 於是想搵一搵,見到好多朋友介紹咗呢一間元朗嘅西餐廳,發現食物質素好高,第一次食,就愛上了,而且佢位置非常方便,在元朗站,係兩至3分鐘就會搵到,真係好啱一家大細,或者一大班朋友嚟聚會食飯啊,而且呢度嘅食物份量質素好高,份量十足,服務質素又好,真係一間人細餐廳,一定要介紹俾你哋食啊,呢度嘅食物入豐超級多,配菜很多,而且佢哋嘅豬扒都係幾級推介,超級多塊,每一口嘅肉質都非常鮮嫩,超級效果,好有口感,而且佢哋嘅意粉都係10分推介,意粉超級好食,加埋白汁,真係一流呀,而且呢度嘅環境都好舒服,空間感好夠,衛生程度非常好,全部都好乾淨,企理佢衛生,真係好舒服啊而且呢度禮拜鋪埋相都好靚,睇得出廚師好有心機,以客人為上,有賓至如歸的感覺勁