2018-09-16 859 views
佐敦日本餐廳比我感覺一般都比較貴之餘份量又少,, 所以其實都唔敢亂撞入去試新餐廳。但係經過個menu見到壽喜燒又想食下,, 所以就撞咗入去。估唔到好有驚喜!!!!由前菜開始已經好好味,, 之後嗌ge每一碟 味道都好好定份量都合適,, 真心力推le間餐廳!!前菜係醃蘿蔔,, 簡單 清清地 有d木魚碎味,, 好開胃。鐵板燒牛柳都好好味,, 有肉味。不過我食嘢口味偏淡,, 食多舊會覺得濃味咗少少。到我最想食ge壽喜燒!!!! 無令我失望 真心好好味!!!!!個湯底真係好鮮味,, 多菜,, 肉都比我想像中多,, 一流!!! ***p.s. 雖然個湯鮮味,, 但係食完之後2個零3個鐘都無話特別口渴,, 我估應該味精唔算太多掛~***之後見仲想食嘢所以後加咗2隻羊肶。都係力推!!! 燒得啱啱好,, 2件都唔係話好多肥膏,, 但係入口即溶 好好味!!!最後食咗2粒紅豆和菓子,, 煙煙unun,, 好香紅豆味正!除咗嘢食好之後,, servicing都好好。d staff會keep住幫你斟水,, 望下你有無咩嘢需要。我地食壽喜燒個陣影相都影到耐耐地,, 佢地仲特登幫我地將個木板換做燒爐,, 話凍咗唔好

前菜係醃蘿蔔,, 簡單 清清地 有d木魚碎味,, 好開胃。
***
***
之後見仲想食嘢
最後食咗2粒紅豆和菓子,, 煙煙unun,, 好香紅豆味
正!

除咗嘢食好之後,, servicing都好好。d staff會keep住幫你斟水,, 望下你有無咩嘢需要。我地食壽喜燒個陣影相都影到耐耐地,, 佢地仲特登幫我地將個木板換做燒爐,, 話凍咗唔好味。好老實,, 依家仲有幾多餐廳上完菜再理你,, 仲幫你特登換爐?淨係service我都已經要比讚

希望無論食物質素,, 價錢同服務之後都keep到la~*

醃蘿蔔 *有木魚碎
鐵板燒牛柳
2018-09-14
$224 (Dinner)
醃蘿蔔 *有木魚碎