又係一間門口長期有龍嘅餐廳😳上星期日近7點見條隊竟然唔長就試下人氣韓國過江龍Café🤓當日食左個牛肋骨蛋包飯同埋半份柑橘炸雞半份蜂蜜牛油炸雞,仲有必嗌嘅柑橘乳酪🍊。蛋包飯份量好大😳足夠兩個人食,牛肋骨燉得又入味又夠腍,配埋個又滑又juicy嘅熱辣辣蛋包飯真係好正! 🫶🏻炸雞半份感叫可以試多個味,中意食雞脾雞翼嘅記得叫有骨炸雞🍗無骨主要會係雞胸。個人覺得蜂蜜牛油味小小偏甜🍯蜂蜜勁重料,而柑橘味好特別🍊 酸酸甜甜幾開胃, 兩隻味都好唔錯! 👍🏻炸粉厚度岩岩好,好脆口,肉好嫩滑多汁,完全係有驚喜🤓最後仲encore多杯橘乳酪,解一解食左一堆肉嘅油膩感,🍊🍹好飲同食物又夾! 必試!🫶🏻整體感覺良好,會再回頭,喺大型Shopping Mall有質素有份量嚟講幾吾錯👍🏻CP值算高,最岩3-6個朋友聚一聚!

燉牛肋骨蛋白飯

$200 (Dinner)
燉牛肋骨蛋白飯
  • 濟州柑橘乳酪