2016-06-08 718 views
朋友介紹下,星期四去咗依間位於文英街嘅韓國餐廳食。雖然地址寫佐敦,但係搭地鐵係柯士甸站落近好多。小店氣氛好好,七點半黎到,估唔到已經坐咗七成人。店內周圍貼咗好多韓星相,呀朋友見到好興奮指住嗌,唔睇韓劇嘅我真係唔識分,我就志在食㗎啫哈哈!兩個人嗌咗三道餱share食已經好飽。芝士絕對係重點!本身好驚一半係芝士會好“漏”,不過食落完全唔會!配合埋粟米,剩係芝士依part都可以生啪哈哈! 第一次食醬油蟹!一個字正!醬油唔會話咸到蓋過蟹嘅鮮味,送飯一流!因為芝士飯團個飯唔夠兩個食,所以另外加多個飯,一樣有紫菜,加埋個蟹擺落口到又鮮又香,不得了!嫩口乾身嘅雞肉,加埋新鮮菜同秘製沙律醬,清新健康!
兩個人嗌咗三道餱share食已經好飽。
芝士飯團
醬油蟹
雞沙拉
嫩口乾身嘅雞肉,加埋新鮮菜同秘製沙律醬,清新健康!
2016-06-02
Waiting Time
3 Minutes (Dine In)
$217 (Dinner)
芝士飯團
醬油蟹