2021-04-09 32 views
口痕想食burger,咁啱朋友係附近返工,佢就帶我黎呢到食,一睇餐牌已經有幾款想試🤤成個餐牌最最最最吸引,最最最最邪惡當然係鵝肝和牛,諗都唔諗就揀左佢😌鵝肝和牛漢堡 $140 +$20combo set配沙律鵝肝好肥美,完全唔會話又乾又鞋口,而係接近入口即溶,最重要係無咩腥味👍🏻和牛漢堡都唔差,都係juicy好食,只係同鵝肝相比之下就顯得佢略有失色👅沙律菜夠新鮮,而且佢嘅沙律醬係胡麻醬再加黑醋,mix埋一齊好Fresh,一啖又一啖咁就清曬👅蕃薯條 $38略有普通,同薯條一樣,但因為比較幼口感差少少,都係鍾意粗薯條多啲😛 但如果鍾意食蕃薯🍠朋友可以試一試無妨🤭Btw呢到好貼心,平時食burger難免會整到成身醬,呢度有提供手套喔🥰

鵝肝和牛漢堡 $140 +$20combo set配沙律

蕃薯條 $38