2023-12-06 20 views
立鮨黃埔🚇花園呢間分店已經唔需要🧍‍♂️企係度食,入面地方又大又寬躺🤩,有吧枱位又有一般坐位🪑,好啱同朋友仔一齊來食吓嘢🤤傾吓偈。佢哋經常有不同款式嘅時令🐟刺身,又有不同款式嘅串燒🔥同埋其他熟食,不過今次我同朋友都😍揀咗佢哋主打嘅壽司🍣。佢哋嘅壽司🍣用料上乘,而且壽司飯🍚係赤醋飯,味道特別有層次😋。我就揀咗🐚粒貝、活北寄貝、🌊北海道活象拔蚌、🐟劍魚腩、火炙🔥左口魚邊、鮟鱇魚肝🥰、火炙赤鯥🥢同埋火炙吞拿魚🐟腦天。其中活北寄貝🤩同埋北海道活象拔蚌😍超級新鮮甜美又爽口,入口充滿大海🌊嘅氣息。而肥美又罕有😎嘅吞拿魚腦天經過輕度🔥火炙迫出甘香嘅油脂🤤,十分之美味!我朋友就揀咗五款🔥火炙壽司🍣,再加上呢度其中一個🥰人氣食品:迷你大滿足海膽特盛🥢。🤩迷你大滿足海膽特盛入面嘅飯🍚唔算多,但上面就佈滿鮮甜味濃又甘香嘅海膽😋,每一啖都鮮味無比😍!

Type of Meal
Dinner