2023-08-29
悶悶地想同男朋友搵D野玩下,就決定去發掘D未去過既Boardgame Cafe🤪今次呢間位於高氏大樓隔離條巷到,過左個清道夫一轉入去就係😛一上到去就見到大大個boardgame櫃,佢D座位都係大檯為主,好岩成班fd一齊去玩🤣我見佢而家仲有做Party Set,每人連埋加一都只係$163,包幾款小食同主食,同兩大壺野飲,勁抵😛仲可以打電話去book定位😬不過今次我得兩丁友去就無叫Party Set啦,我地叫左個香蒜雞柳螺絲粉同韓式牛肋條意粉,再加個柚子梳打同薄荷朱古力😬個螺絲粉陣蒜味夠曬濃,再加埋D薑絲去調味,令到成個粉食落好香口,仲有輕微既辣味,而D雞柳都炒得好入味😎而個牛肋條都好軟嫩,味道鹹鹹甜甜,D意粉幾彈牙,唔會煮到淋曬😜今次呢餐食得好開心,個老細勁Nice,會主動介紹boardgame比我地,仲教埋我地玩🤪想去boardgame cafe既話可以考慮呢間😬