呢間餐廳主打意大利菜,環境裝修得好靚,未食就咁睇環境都覺得高貴典雅😇.👁‍🗨Cheese selection (7/10)💲260.➰叫左個芝士拼盤,呢個拼盤係會由主廚精選既,所以幾有驚喜,因為吾知會有咩芝士😂每一款既芝士口感味道都吾同,有軟既有硬既,有重味又淡味,配埋附上既脆餅食,完全岩哂芝士迷.👁‍🗨 Red prawn spaghetti chitarra (7.5/10) 💲680.➰ 呢個意粉睇落好似好普通,但係食落可以好重蝦味,店員建議將西班牙紅蝦蝦頭既膏擠落啲意粉度,撈埋一齊食,咁就會啖啖紅龍蝦蝦膏味,因為索哂所有精華🙃而且紅蝦大大隻,肉質鮮嫩得離又夠哂爽口彈牙 ,確實吾錯😜.👁‍🗨Homemade petit fours (7/10).➰ 甜品質素都吾差,底下啲朱古力味道夠哂,面頭細細個既紅桑子蛋糕幾有牛油香,macaron細細粒,就算比較甜都吾緊要🫣.🔛 整體評分(7/10)

🔛 整體評分(7/10)