難得今日個個屋企人都得閒, 所以我地就提早左食團年飯! 因為大家住到天各一方, 所以就去左大家既中轉站- 深水涉既高高酒家度食啦! 因為團年飯所以就食得好D~ 我地叫左好多海鮮食,其中最好食既就係椒鹽鮑魚仔 & 蒜蓉開邊蝦! 個椒鹽鮑魚仔相信大家見到賣相都覺得已經好想食, 實際上D 鮑魚真係比睇仲好食, 好有咬口, 同埋用椒鹽整真係好好食, 好入味,係好特別既食法~ 而個蒜蓉開邊蝦雖然就比較普通D, 不過佢個蒜蓉鼓油汁都做得好出色~不過成間野都略為貴左少少, 如果大家唔衡量抵唔抵食的話, 衣家高高酒家真係值得大家一試既!
椒鹽鮑魚仔
蒜蓉開邊蝦
2017-01-15
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
椒鹽鮑魚仔
蒜蓉開邊蝦