2020-09-15 50 views
今日我哋去咗黃大仙茶餐廳2.0食晚餐,餐廳位於商場地下,非常容易找到!而且有室外露天位置或室內可以選擇!喺疫情期間,呢間餐廳依然衛生企理!我哋叫咗兩個晚市套餐,分別係醬燒豬仔骨伴燒菠蘿(石燒) $108,同埋龍蝦汁海鮮天使麵$88豬仔骨肉質嫩滑,而且配上秘製醬汁,味道非常香濃惹味,而且菠蘿亦非常鮮甜,配上薯角和雜菜作為配菜,並且用鐵板石燒,別有一番風味!另外龍蝦汁海鮮天使麵最出色係青口,青口非常新鮮,而且仲有大蝦🍤等海鮮,意粉配上龍蝦汁非常入味,意粉🍝麵條軟硬適中!另外我哋加配餐湯,有紅湯同埋拍拖可以選擇,在升級$15可以加酥皮,我哋當然唔會錯過升級嘅機會最後仲加咗一個法式焗田螺$25 ,田螺有薯蓉半碟,一共有六隻,呢個價錢真係性價比非常高!推介!最後套餐仲有兩杯飲品,非常滿足另外,仲推出左夏日桃膠特飲,好似幾吸引,下次會試下

最後套餐仲有兩杯飲品,非常滿足

另外,仲推出左夏日桃膠特飲,好似幾吸引,下次會試下