2024-03-15
「BACI Trattoria & Bar」主打正宗地道意菜~佢嘅Pizza更攞咗亞太區薄餅大賽全港第二名🥈 依家仲有食足3️⃣小時嘅Weekend Semi-Buffet!💰 成人 💲488 / 4-12 歲小童 💲328🦞自助吧有海鮮、廚師精選沙律、精選特級意式凍肉及芝士冷盤、甜品及水果拼盤etc~海鮮有開邊波士頓龍蝦、蟹鉗、紐西蘭青口、海蝦及翡翠螺~都幾新鮮噃~ 店員會成日refill~ 🍕新鮮即焗薄餅有5款:分別是Margherita、Ham & Mushroom • BBQ chicken • 4 Formaggi • Pepperoni~店中嘅Open Kitchen放有傳統窯爐高溫烤焗,可以睇住廚師成個製作pizza到入爐嘅過程~~全部pizza即叫即製熱辣辣,入口餅底外脆、內有麵粉筋性嘅煙韌口感,係我杯菜,真係值得攞獎👍🏻 我total食左3個pizza🫣🍰 第三個胃出動!Tiramisu以傳統做法 ,入口柔滑,咖啡同奶香好平均~另外仲有士多啤梨芝士蛋糕、香蕉拖肥批、朱古力蛋糕、新鮮水果同雪糕etc~~ 另外加錢可以有兩小時飲品free flow~Alcohol Pack
佢嘅Pizza更攞咗亞太區薄餅大賽全港第二名🥈
💰 成人 💲488 / 4-12 歲小童 💲328
🍕新鮮即焗薄餅有5款:
店中嘅Open Kitchen放有傳統窯爐高溫烤焗,可以睇住 廚師成個製作pizza到入爐嘅過程~~全部pizza即叫即製熱辣辣,入口餅底外脆、內有麵粉筋性嘅煙韌口感,係我杯菜,真係值得攞獎👍🏻 我total食左3個pizza🫣
🍰 第三個胃出動!
另外加錢可以有兩小時飲品free flow~
Alcohol Package ➕💲238
Prosecco, Red & White Wine, Spirits, Bottled Beer, Bloody Mary & Dear Rose
🥂🥂Non-Alcoholic Package ➕💲98
Juices, Soft Drinks,Virgin Mary & BACI Time
🍹🍸不過我地飲唔到咁多,所以散嗌兩杯好味又ig-able嘅cocktail~ 店員都好nice有介紹飲品~