2022-06-11 1653 views
之前有食過尖沙咀分店,午市有七折真係超級抵食😋今次收工唔想特登過尖沙咀,就約埋筲箕灣近近地食😝✨🎈五目九宮格盛合 $288厚切牛舌腩,A4和牛上蓋,極黑和牛,手切Prime牛小扒,A4和牛腩,壺漬牛肋肉,安格斯霜降牛,味噌五花腩,柚子雞肉九宮格簡直係餐廳必點項目,啱晒人少又樣樣都想試既我地🤣🎈柚子漬雞肉山 $48因為已經尖沙咀食過,因為食過覺得好食所以今次再叫😝冇認真睇九宮格有d咩,原來同尖沙咀係唔同,冇留意到原來本身都有柚子雞🙈🎈和牛黑蒜薄燒 $148一開始因為黑蒜令到個賣相冇咁靚,但係夾起一反轉見到超靚靚既雪花紋,真係急不及待試咗先🥰🎈栗子豬五花 $48未食過栗子豬見到咁特別當然要試下,食落又真係唔錯,好有肉香又唔會覺得膩👍🏻🎈和牛炒飯 $78朋友係飯桶,所以無飯不歡🤣炒飯外表平凡,點知食落非常有驚喜,拍得住鐵板燒炒出黎既感覺,仲好多料添,推介👍🏻👍🏻🎈巨峰可爾必思梳打 $32🎈青檸菠蘿梳打 $28生啤買一送一係好吸引,可惜朋友揸車唔可以飲酒🙈超推介青檸菠蘿梳打,有大量菠蘿肉,酸酸甜甜,非常適合燒肉解膩👍🏻

🎈五目九宮格盛合 $288
九宮格簡直係餐廳必點項目,啱晒人少又樣樣都想試既我地🤣

🎈柚子漬雞肉山 $48

🎈和牛黑蒜薄燒 $148

🎈栗子豬五花 $48

🎈和牛炒飯 $78

🎈巨峰可爾必思梳打 $32
🎈青檸菠蘿梳打 $28
2022-06-07
$350 (Dinner)
  • 九宮格燒牛盛合
  • 九宮燒牛盛合