2020-02-15 237 views
呢間野平時去都好多人排, 但抗疫期間個個都係屋企食飯, 係屋企食左幾日外賣, 趁住要補貨順便去埋食飯. 去到見到佢果然無人排隊, 今日終於可以試下喇.入去坐低, 見到佢餐牌上面居然會有素食. 食左幾日外賣, 都無乜食菜, 所以就揀左個素菜黎扼下自己. 自先到既係朋友既沙嗲牛肉, D 牛肉好嬾, 吵嗲味好香, 好食之後我個黑椒素牛腩都到左. 點素既人都好奇怪, 到左之後都好期待究竟碟野扼唔扼到自己 LOL.  咬落去第一下OK喎, 真係好似牛肺腩咁一層層一絲絲咁. 同埋個黑椒汁都好惹味. 同埋其實佢兩碟餸都好大碟, 早知咁大碟既話我哋其實可以叫一碟餸叫兩個麵都好夠. 叫個主菜加碗麵就送杯野飲. 抵晒!!!

叫個主菜加碗麵就送杯野飲. 抵晒!!!
馬拉沙爹牛仔肉
黑椒素牛腩
2020-02-13
$85 (Dinner)
馬拉沙爹牛仔肉
黑椒素牛腩