2017-07-17 1765 views
天氣悶熱的Happy Friday同朋友決定食日本菜,網上見到好多好評同帶子海膽堡既相片就被吸引左決定試一試八寸係Openrice app book左位後準時7點半到達有得入座,夠哂方便👍🏻最怕啲餐廳要打去book但又長期無人聽🤦🏻‍♀️我坐個層就剛好坐滿,而因為餐廳好似有兩三層所以唔清楚是否爆滿~~ 環境正正常常,員工友善又熱情有推介食品同飲品。同朋友商量後決定叫刺身,帶子海膽堡,燒白膳同和牛。雖然眼見隣桌既清酒好正🍶,但翌日要早起所以就無叫到😭刺身:鮮甜又厚肉🤤👍🏻燒白膳:燒到皮脆肉又唔會太乾身👍🏻值得一試帶子海膽堡:為此而來,好彩無令我失望👍🏻海膽多到滿出黎🤤包住紫菜黎食真係好滿足♥️最後一味燒和牛因爲掛住同朋友傾計忘記影相🤦🏻‍♀️但味道一流只係配上少少鹽已經好正有肉汁唔乾身,脂肪方佈均勻入口即溶👍🏻食完之後同朋友繼續傾計傾左差不多一個鐘,但職員好好無趕我地仲請我地食甜品雪糕🍧真係食得高興又滿足👍🏻👍🏻總結:食物:質素好,選擇多。環境&服務:乾淨衛生,職員友善。價錢:CP值高,好多其他居酒屋或串燒店同呢到價錢差不多甚至更高都無呢個質素。推薦度:高,一定會再幫襯或介紹朋友。下次再黎希

刺身

刺身:鮮甜又厚肉🤤👍🏻

燒白膳

燒白膳:燒到皮脆肉又唔會太乾身👍🏻值得一試

帶子海膽堡

總結:
食物:質素好,選擇多。
環境&服務:乾淨衛生,職員友善。
推薦度:高,一定會再幫襯或介紹朋友。下次再黎希望仲保持到水準,並且會試一試個清酒🍶
$400 (Dinner)
刺身
燒白膳