2020-10-02
🎖高CP值自己燒居酒屋式燒肉🤤.成日想去食串燒居酒屋,搵搵下就搵到黎呢間山腳下💛💛燒肉店🤤見佢牛肉、燒鳥、海鮮、雞泡魚乾、燒飯團呢度全部都有😋不過係由自己燒😝可能係因為自己燒嘅關係,所以都比平時居酒屋既價錢平咗三分一至一半👏🏻.唔使$300已經有九款牛肉😍😍其中最鍾意嘅就係牛舌❤️自己控制燒幾耐,爽彈唔會鞋唔會老🤤再追加多一碟😋燒雞泡魚乾又係,平時叫差唔多$80碟😂呢度可以自己燒只係$36👍🏻如果有埋沙律醬就prefect 喇😍😍雞脾肉又係估你唔到咁多份量都係$48,芝士年糕軟綿超好食🥰今次叫每人一粒實在太少,下次我最少食半打啦!😎.呢度嘅爐熱力十足🤣🤣網燒唔會一兜油咁痴住啲野食😋唔知係唔係只係我地個枱既問題🙈抽風系統啲熱氣吹晒去一面🤣🤣🐡🐡食晒啲熱風🥺呢個時候我更係要同佢調位❤️上演一下英雄救美😎✌🏻