2022-02-02 862 views
拜年前打算食個下午茶 醫一醫肚 食少少🤏🏻Order左個醬油雞髀肉定食 $63諗住呢度黃大仙商場 街坊地方 炸雞價錢算偏低都唔抱太大期望 食得飽 味道正常就收貨🙊定食包左一碗白飯, 一碗麵鼓湯, 4件醬油雞髀肉☺️嗱~ 望落你會覺得個量少 但食落係真係會飽到食唔哂🥲 由於男朋友個餐未到 想等齊先食 所以啲炸雞都攤左10分鐘左右先食~ 飲左麵鼓湯先啦~味道偏淡 似用水溝開咁, 不過呢個價錢黎講 唔好要求唔多😹 但係都係正常味黎嫁~等齊野食喇🤩食下舊雞先賣相係唔錯既 但最怕係得個色水 舊雞髀肉冇味不過唔洗怕! 原來! 有驚喜!舊雞攤左10分鐘 咬落個皮仲好脆卜卜😹chop chop聲嫁~ 而家食落真係好香醬油味 肉質都算嫩滑. 唔會話炸完就變左柴皮.整體黎講呢個價錢 食倒4大舊有水準既炸雞連白飯+湯係好高CP值嫁喇🤩
拜年前打算食個下午茶 醫一醫肚 食少少🤏🏻

Order左個醬油雞髀肉定食 $63
諗住呢度黃大仙商場 街坊地方 炸雞價錢算偏低
都唔抱太大期望 食得飽 味道正常就收貨🙊

飲左麵鼓湯先啦~

等齊野食喇🤩食下舊雞先
賣相係唔錯既 但最怕係得個色水 舊雞髀肉冇味
不過唔洗怕! 原來! 有驚喜!

2022-02-02
$60 (Tea)
  • 醬油雞髀肉定食