2022-07-17
早兩日喺佐敦除咗發現一間手搖店,其實仲有呢間 #Grab&Go ☺️☺️佢哋主要係賣尼泊爾咖啡☕️不過我哋當時冇買到,因為手拎住手搖飲品,飲唔晒算係少少遺憾🥲下次一定要再去試吓睇得出佢哋對製作好用心❤️d野食擺得好精緻🥰包裝亦有落足心機😝特別喜歡佢地既笑哈哈🙂卡邦尼意粉 🍝 $60意粉面上掛滿芝士及忌廉汁,勁creamy 👍見到賣相都已經覺得好吸引🥰烤雞沙律 🥗 $58呢個又係砌到勁靚😍蔬菜好新鮮👍👍烤雞又夠味道,配上特調沙律醬,勁開胃😍烤雞蔬菜卷 🌯$40呢個卷又係好好食😋佢地既卷皮咬落煙煙韌韌,好有口感;配上雞肉及新鮮蔬菜🥬特別match🤭🥰🥰佢哋既甜品都非常之吸引咖啡及甜品仲有10% off 📌 Grab & Go (佐敦)佐敦上海街42-46號忠和商業中心地下4號舖#尼泊爾咖啡 #yummyfood #cafe #佐敦美食 #美食推介 #性價比高 #Encore小店 #coffee #snack #foodie #hkblogger
卡邦尼意粉 🍝 $60
烤雞沙律 🥗 $58
烤雞蔬菜卷 🌯$40
佢哋既甜品都非常之吸引咖啡及甜品仲有10% off
📌 Grab & Go (佐敦)
佐敦上海街42-46號忠和商業中心地下4號舖