2022-08-26 1358 views
係觀塘上完堂 記起朋友推介過一間必食海南雞飯既餐廳 係駱駝漆3座4樓 位置容易搵 行樓梯上去快過等lift12點鬆d去到 3/4滿座 餐廳光線足兼乾淨企理 枱邊手爭位靠落去唔會lup痴痴  ------  叫左個招牌海南雞飯+凍檸茶 $55+$7配有椰菜花絲同麻醬 幾清新解膩  湯有少量杞子幾甜 樓面哥哥落單送餐快靚正兼有禮貌 杯檸茶滿杯冇瀉 放食物位置剛好 杯檸茶幾好飲!!雞肉好爽好滑 咬落有彈性 有走地雞既感覺 唔知店家如何處理雞肉 同普通店食落有明顯分別 有水準 同埋平時食雞會走雞皮 但今次食埋 至於個醬就普通 有米紙揮春 唔知係咪接受過訪問? 有冇人知~好多台客都係食麵食類 走時見到係標榜無味精 下次再黎試下先 總結 雞好食 服務佳 建議早小小黎 可以慢慢食 走果時keep住有人係出面等位~
------
 叫左個招牌海南雞飯+凍檸茶 $55+$7

招牌海南雞飯

杯檸茶幾好飲!!
招牌海南雞飯

有米紙揮春 唔知係咪接受過訪問? 有冇人知~

2022-08-13